Creuna

   svt nyheter se 1 Comments

creuna

Magnus Palm blev vd på Creuna för två år sedan. Nu lämnar han byrån.  – Magnus har med framgång utvecklat Creunas affärs- och kundorientering, och därigenom lagt en god grund inför framtiden. Nu st Månadens content. | Krossar menstabut – guld till Creuna. Byråval. | Creuna är Nordens ledande digitala byrå. Creuna arbetar med strategi, koncept, design och teknisk utveckling av digitala lösningar. Creuna – med kontor i Stockholm, Helsingborg, Göteborg, Helsingfors, Köpenhamn, Århus, Oslo och Bergen – har mer än anställda, varav cirka i Sverige. Bland Creunas svenska. Creuna är en av Nordens ledande digitala byråer med medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Kommunikation, design och UX. Utveckling, test och analys. Vi är många och vi kan mycket. I en värld där utvecklingen aldrig stannar ser vi till att våra kunder inte heller gör det.

Creuna Video

TänkOm! 2017 - Fredrik Marcus, Creuna

Creuna - Till Salu

Creuna tog hem tre medaljer under gårdagens pristutdelning i Svenska Designpriset! Kungsholmsgatan 27 Stockholm. I början av sommaren arrangerades års upplaga av Codegarden, Umbracos årliga techkonferens i Odense, Danmark. Varför har det varit så tyst om mens fram tills nu? Adam Hassan kommer närmast från tjänster som senior digital strateg på Cybercom. Självklart smuttar vi på tomtedrink, julemacka och vitvinsglögg.

Creuna - bor han

Säkerhet och användarupplevelse stod i fokus på Codegarden Creuna. SBAB vill få fler intresserade av boendeekonomi. Nu lanserar vi Mensutmaningen, ett samarbete mellan Libresse och FC Rosengård där Idrottssverige utmanas att bryta menstabut. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Dessutom finns det planer på att göra liknande satsningar i Finland och Danmark, säger hon och fortsätter:. Nu lämnar han byrån. creuna