Nuntorp

nuntorp

Sedan på torsdagen ligger Nuntorp ute på Hemnet. "Unik lantbruksfastighet i vacker parkmiljö med alla möjligheter." Så beskrivs naturbruksskolan i annonsen. Vidare konstateras att det är en gård där det i några veckor till bedrivs utbildning. Det finns en ladugård, häststallar och ridhus, bland mycket annat. Naturbruksgymnasiet Nuntorp ligger nu ute till försäljning på Hemnet. Här har lantbrukselever utbildats sedan talet men första juni avslutar skolan sina kurser för sista gången. Nuntorp HSK - Ridsport. Klubbens nyheter. Dags för medlemsavgiften Innan 31 december behöver medlemsavgiften för nästa år vara betald. Ett meddelande till alla medlemmar har gått ut via Idrott-on-Line! Läs mer · VALBEREDNINGEN blickar framåt. .. och vill redan nu, gärna ha kontakt.

Nuntorp - procent

Skolfastigheten Nuntorp i Brålanda säljs till två lantbrukare, från Mellerud och Erikstad, för 40 miljoner kronor. Hushållningssällskapet bildade ett bolag som är tänkt att driva Nuntorp som en friskola och man lämnade in en ansökan till Skolinspektionen men Skolinspektionen sa nej. Naturbruksgymnasier Gymnasieskolor i Sverige. Målsättningen är att utveckla byggnaderna till ett grönt utvecklingscentra, berättar Richard Johansson, när TTELA ringer upp under onsdagskvällen. När ingen annan huvudman för fortsatt skolverksamhet fanns beslutade Västra Götalandsregionen att fastigheterna som tillhört skolan skulle läggas ut till försäljning. Dans i Parkhallen med Lasse Stefanz. Nuntorp är till salu på Hemnet. nuntorp

Nuntorp Video

Naturbruksgymnasiet Nuntorp - inriktning Jordbruk & Jord/Skog

Nuntorp - som uppdelat

Utbildning för Grönt-kort-utbildare För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Sidan redigerades senast den 5 april kl. Det var i september som regionfullmäktige beslutade att Nuntorp skulle stängas efter vårterminen. Skolfastigheten Nuntorp i Brålanda säljs till två lantbrukare, från Mellerud och Erikstad, för 40 miljoner kronor. Vilken värdefull andraplats för Henrik och Mary Lou.