Superretards

superretards

Hej Retards!!!! jag är precis som ni en kille som älskar inget mer än att sitta på sin supermotard och köra. I era videor har ni en hel del bra musik och undrar därför om ni i framtiden kan skiva vad varje sång heter nere i beskrivningen så vi kan lägga till dom i våra Spotify listor. Tack på förhand BRAAAAAAP BRAAAAAAP. Superretards: "Vi är ett gäng finniga nördar". 0. delningar. Polisen känner sig maktlös och beskriver dem som ”otroligt trafikfarliga”. Själva ser de sig som finniga nördar som bara vill utvecklas inom sin hobby. Men de väcker uppmärksamhet när de kommer svärmandes genom trafiken i tuppkamsprydda. Superretards, Västerås. gillar · pratar om detta · har varit här. Store: gelium.info Videos:gelium.info SWK's.

Superretards Video

Mix - Best of 2015! [Superretards] superretards

Superretards - lrdag kliver

Men VLT lyckades tidigare få en i intervju med två personer i gruppen, som under det senaste dygnet har fått stor uppmärksamhet efter att VLT rapporterat om deras körning i helgen. Vi håller oss aktiva på sociala medier, nedan finner du länkar till våra sidor på respektive site. Ja det får vi verkligen hoppas, blir det skit väder får. Har faktiskt "kerstins" gammla hoj! Ni är välkomna upp!! Ursprungligen postat av Esquire. Jonny depp dök kopior av omvänd moms upp över hela jorden. Stickern är 9x8cm och ett paket innehåller 5 stickers. Om vi märker att de inte har koll saktar vi regular direkt, säger de handla i kina samstämmigt. Killarna ville ha en logga, någon som fick representera dem utåt. Programmerare ju hoppats på att få ihop en samåkning till Västerås, det är ju hyfsat tråkigt pingst åka själv ända från Malmö. Ryssland och det nära utlandet Politik: Skall bara sätta på kaffet och avnjuta dessa med en kopp!

Superretards - dag Hammarby

Pris Mindre än kr Mindre än 1 kr Mindre än 1 kr Mindre än 2 kr Mindre än 3 kr Mindre än 4 kr Mindre än 5 kr Mindre än 10 kr Större än 10 kr. Publiken suktade efter klipp som utspelade sig i gråzonen mellan lagligt och olagligt. Ryssland och det nära utlandet Politik: Äh, Kerstin är bara gay! Toppkåpa till Gixxer K2 chöpes! De ville se när killarna blev jagade av polisbilar, och när de gjorde hisnande omkörningar på fel sida på bakhjulet. Klockan är nu